Vores virksomheder

Vores virksomheder

S. Vestergaard består af tre virksomheder, som alle arbejder tæt sammen og hjælper hinanden på tværs. Vi har alle et ønske om at se hinanden lykkes og vi sikrer, at vi når vores mål sammen. Vores hovedkontor ligger midt i et skønt, grønt landskab i Løgstrup lidt udenfor Viborg.

Vestergaard Huse
Vores primære fokus er på håndværk, detaljer og funktionalitet, idet vi stræber efter at skabe et hjem, der er skræddersyet til dig og din families behov. Det unikke ved vores tilgang er, at vi starter helt fra bunden, da markedet mangler et byggefirma, der ikke blot er dygtig til håndværk, men også giver dig mulighed for at være med helt fra begyndelsen. Vi ønsker at skabe det perfekte hjem til jer gennem dialog og samarbejde med vores byggerådgiver.
Vestergaard Estate
Vestergaard Estate udlejer attraktive rækkehuse primært i Midtjylland. Vi tager ansvar for hele processen, herunder projektering, opførelse samt udlejning og service. På den måde sikrer vi, at tilgængelighed, kvalitet og service er i højsædet for vores lejere. Vores kunder består af private lejere, der ønsker en lejebolig, hvor der er plads til hverdagslivet. Vi sikrer, at vores kunder flytter ind i et hjem af høj kvalitet og hvor de trygt kan overlade service og drift til vores kompetente serviceafdeling. Gennem samarbejdet med vores søstervirksomhed, Vestergaard Konstruktion, opfører vi rækkehuse med henblik på udlejning. Vestergaard Konstruktion opfører boligerne, hvorefter de bliver udlejet eller solgt gennem Vestergaard Estate.
Vestergaard Konstruktion
Vestergaard Konstruktion opfører rækkehusprojekter i totalentreprise i B2B-segmentet. Vi står for hele projekteringsfasen samt udførelsesfasen, så vores kunder trygt kan have ro i maven. Vores kunder består hovedsageligt af erhvervskunder, der ønsker at investere i et større byggeprojekt. Det er eksempelvis pensionskasser, kapitalfonde og ejendomsinvestorer, der indgår et samarbejde med os om et eller flere projekter. Vi opfører desuden boliger, som overgår til vores søsterselskab, Vestergaard Estate, hvor boligerne vil blive udlejet eller solgt.
Jeg står på mål for vores kvalitet og service
"Uanset hvilken af vores tre virksomheder du er kunde hos, vil det altid være min ambition og hele teamets at vi leverer en kvalitet og service som er i topklasse. Jeg står op hver dag med det ønske om, at alle Vestergaard-selskaberne forblive sunde forretninger drevet med passion, ærlighed og fællesskab."
Stifter og ejer, Steffen Vestergaard