S. Vestergaard ser dagens lys

Tuesday, February 20, 2024

”Mit navn er Steffen Vestergaard, og jeg er stolt grundlægger af S. Vestergaard samt tre dedikerede datterselskaber, der sammen dækker hele spektret af boligbehov - fra skræddersyede enfamilieshuse til udlejningsboliger til større rækkehusprojekter. Vores mission er at bygge hjem, der skaber rum for livet med et dybt fokus på kvalitet, nærvær og personligt drive”, fortæller han.

På denne side deler vi ikke blot nyheder og opdateringer fra alle tre virksomheder, men inviterer dig også indenfor i vores fællesskab på tværs og de målsætninger, der driver os. Alt fra gennembrud i bæredygtigt byggeri til milepæle i vores projekter til vores dagligdag herude på de grønne marker, hvor Steffen selv er vokset op.

Vi vil også løbende dele indsigt i vores regnskaber og forretningsudvikling, så du kan se, hvordan vi skaber værdi - ikke bare i form af huse, men som en pålidelig og transparent partner.

Fællesskabet står i centrum af alt, hvad vi gør. Det er her, vi finder styrke, inspiration og motivation til at nå vores mål: at skabe bedre hjem, bedre liv og en bedre fremtid for alle.

Tak for at følge med. Vi ser frem til at dele vores passion for byggeri og fællesskab med dig.